Account manager -- Beskrivelse

Account Manager

Elsker du SALG – så har vi jobbet til dig!

Elkraft er et norskejet selskab med kontorer i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Vi leverer el til nordiske virksomheder, og med os som el-leverandør og samarbejdspartner opnår nordiske virksomheder de lavest mulige totale el-omkostninger og den enkleste administration. Vi har speciale i virksomheder med mange leveranceadresser, eksempelvis butikskæder, eller virksomheder med mange lokalkontorer. Sammen med den øvrige Elkraft koncern garanteres det, at el-leverancen sker på en tryg, professionel og omkostningseffektiv måde. Virksomheden beskæftiger godt 100 ansatte hvoraf 19 medarbejdere er lokaliseret på vores kontorer i Vejle og Søborg.

Om jobbet:

Til vores salgsteam i Søborg søger en selvstændig BtB salgsprofil med gode dokumenterbare salgsresultater. Sammen med øvrige kolleger i salgsteamet har du evnerne og energien til at øge den nuværende markedsandel hos dansk erhvervsliv. Du er ansvarlig for at opbygge og vedligeholde din egen kundeportfølje, og skal i din hverdag have fokus på alle faser af B2B salget, såsom:

  • Kvalificering af nye kunder.
  • Mødebookning.
  • Kundebesøg.
  • Tilbudsgivning og implementering/opfølgning til mindre og større virksomheder.
  • Bidrage med input til salgsteamet for at nå fælles mål.

Kundetilpasset rådgivning og efterfølgende lukning af kontrakt sker enten hos kunden eller via telefon og e-mail. Nysalg er centralt, men gensalg til eksisterende kunder er også dit ansvarsområde og vokser naturligt i takt med dine salg.

Hvem er du?

Dine tidligere dokumenterede salgsresultater og din personlighed er de vigtigste faktorer for succes i jobbet. Brancheerfaring er fordel men ikke et krav.
Du er en udadvendt person med fokus på resultater, og du har en fremragende evne til at skabe nye og langvarige relationer. Og så er du ihærdig – og gerne ambitiøs.

Derudover er det vigtigt at du er et naturligt salgstalent som kan arbejde selvstændigt. At du trives i et miljø med en travl hverdag og med højt fokus på salg og er fortrolig med MS Office-pakken og er god til at sætte dig ind i nye IT-systemer.

Du tilbydes:

  • En spændende og udfordrende stilling i et dynamisk miljø, på en arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer.
  • Ansættelse i en vækstvirksomhed med god økonomi.
  • Gode udviklingsmuligheder.
  • En lønpakke som forhandles individuelt på et attraktivt niveau med gode benefits.

Hos Elkraft er der meget store frihedsgrader og højt til loftet. Vi er en 100% salgsdrevet organisation, og med hovedsæde i Norge og kontorer i Danmark, Sverige og Finland spænder vi vidt. Det gør medarbejdernes muligheder også. Vi har en meget stor grad af frihed under ansvar, og mange muligheder for dem der kan og vil. Det kan du se mere om på vores LinkedIn profil. Her finder du også en lille film som er optaget på vores sidste Nordiske Samling

Tiltrædelse efter aftale eller snarest muligt.
Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Mette Mahmoud på mem@norskelkraft.dk eller telefon 27 73 84 29

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning og dit CV.