Account manager -- Beskrivelse

Account Manager

Elsker du SALG – så har vi jobbet til dig!

Elkraft er et norskejet selskab med kontorer i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Vi leverer el til nordiske virksomheder, og med os som el-leverandør og samarbejdspartner opnår nordiske virksomheder de lavest mulige totale el-omkostninger og den enkleste administration. Vi har speciale i virksomheder med mange leveranceadresser, eksempelvis butikskæder, eller virksomheder med mange lokalkontorer. Sammen med den øvrige Elkraft koncern garanteres det, at el-leverancen sker på en tryg, professionel og omkostningseffektiv måde. Virksomheden beskæftiger godt 100 ansatte hvoraf 19 medarbejdere er lokaliseret på vores kontorer i Vejle og Søborg.

Om jobbet:

Vi søger selvstændige BtB salgspersonligheder med dokumenterbare gode salgsresultater. Sammen med øvrige salgskolleger i salgsteamet har du evnerne og energien til at øge den nuværende markedsandel hos dansk erhvervsliv. Du er ansvarlig for at opbygge og vedligeholde din egen kundeportfølje og skal i din hverdag have fokus på alle faser af B2B salget, såsom:

  • Kvalificering af nye kunder.
  • Mødebookning.
  • Kundebesøg.
  • Tilbudsgivning og implementering/opfølgning til mindre og større virksomheder.
  • Bidrage med input til salgsteamet for at nå fælles mål.

Kundetilpasset rådgivning og efterfølgende lukning af kontrakt sker enten hos kunden eller via telefon og e-mail. Nysalg er centralt, men gensalg til eksisterende kunder er også dit ansvarsområde og vokser naturligt i takt med dine salg.

Hvem er du?

Dine tidligere dokumenterede salgsresultater og din personlighed er de vigtigste faktorer for succes i jobbet. Du er en udadvendt person med fokus på resultater og har en fremragende evne til at skabe nye og langvarige relationer. Du skal være ihærdig – og gerne ambitiøs. Brancheerfaring er ikke et krav, men en fordel.

Derudover er det vigtigt at du:

Er et naturligt salgstalent som kan arbejde selvstændigt.
Trives i et miljø med en travl hverdag og med højt fokus på salg.
Er fortrolig med MS Office-pakken og er god til at sætte dig ind i nye IT-systemer.

Du tilbydes:

  • En spændende og udfordrende stilling i et dynamisk miljø, på en arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer.
  • Ansættelse i en vækstvirksomhed med god økonomi.
  • Gode udviklingsmuligheder.
  • En lønpakke som forhandles individuelt på et attraktivt niveau med attraktive benefits.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Mette Mahmoud på mem@norskelkraft.dk eller telefon 27 73 84 29

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning og dit CV.