Nuværende situation

Verden er ramt af CORONA Virussets spredning, og det påvirker også elmarkedet. Produktion og handel i Danmark er generelt gået på vågeblus, og det betyder at priserne på el-markedet falder, fordi udbuddet er større end efterspørgslen.

Selvom det er hårde tider, kan det derfor være en god idé at genbesøge sin el-aftale.

Hvis du allerede er kunde, og har valgt fastpris, er du bundet af en kontrakt, ligesom du med vores andre produkter kan være omfattet af individuelle aftaleforhold. Med Grundkraft har du et produkt, som er tilpasset markedet på månedsbasis, så du er sikret ift. markedsudsving men med forsinkelse. Hvis du har valgt Spot, har du en aftale der følger markedet time for time.
Du kan læse mere om vores produkter her og ellers opfordrer vi dig til at tage fat i din sælger, for at høre hvad du har af muligheder i denne specielle tid.

Ring på +45 69 12 18 90 eller skriv til os på kundeservice@norskelkraft.dk, så sørger vi for at du bliver kontaktet af en sælger.

Ledige stillinger -- Beskrivelse

VI HAR STOR VÆKST OG SØGER DERFOR ALTID DE BEDSTE

Hos Elkraft er der meget store frihedsgrader og højt til loftet. Vi er en 100% salgsdrevet organisation, og med hovedsæde i Norge og kontorer i Danmark, Sverige og Finland spænder vi vidt. Det gør medarbejdernes muligheder også. Vi har en meget stor grad af frihed under ansvar, og mange muligheder for dem der kan og vil.
Det kan du se mere om på vores LinkedIn profil. Her finder du også en lille film som er optaget på vores sidste Nordiske Samling

Aktuelle ledige Stillinger

Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager meget gerne uopfordrede ansøgninger fra dygtige salgstalenter.
Ring direkte på +45 69 12 18 90 for at høre om dine muligheder, eller send en ansøgning til kundeservice@norskelkraft.dk, så sørger vores dygtige folk i Kundeservice for at få din ansøgning videre til rette vedkommende.