-A +A

FORRETNINGSOMRÅDER


Norsk Elkrafts forretning er i dag opdelt i tre kerneområde - vi stræber efter at blive din leverandør af de laveste energi-omkostninger.

El-prisaftaler

Med over 20 års erfaring på det nordiske marked er vi måske en af de bedste elhandelsselskaber, når det kommer til at finde den helt rigtige elaftale.

Vi har stor indsigt i elmarkedet og overvåger løbende de faktorer, som kan påvirke prisudviklingen, og har derfor de optimale forudsætninger for at handle el på vegne af virksomhederne.

Vi tager altid udgangspunkt i kundens branche, og de udfordringer, som kunden står overfor både på kort og lang sigt. Hvad enten kunden ønsker at få en høj forudsigelighed i elprisen eller udnytte de mange udsving, som forekommer i markedsprisen.

Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der passer helt præcis til virksomheden behov med afsæt i individuelle analyser.

Administration og Outsourcing

For mange virksomheder kan det være en bekostelig affære og kræver unødig mange ressourcer at få et godt overblik over de mange fakturaer fra både elhandelsselskaber og netværksdistributører, og dermed at få styr på alle de samlede eludgifter i den sidste ende.

Norsk Elkraft tilbyder sine kunder at outsource deres administration helt eller delvist, og derved opnå en væsentlig besparelser på dette område.

Der er tale om en avanceret administration og kontrol af alle virksomhedens elindkøb og distributionsomkostninger således der er et kvalificeret tjek af virksomhedens afregninger med afsæt i forbrug, tariffer og distributions-abonnement.

Alt dette kan samles meget overskueligt i en faktureringsrapporten med specifikke fakturainformationer - udarbejdet i samarbejde med kunden.

Ernergimanagement

Norsk Elkraft servicerer ligeledes virksomheder med udformning af en energistrategi med henblik på at sænke udgifterne for elforbruget igennem et reduceret energibehov.

Norsk Elkraft Danmark tilbyder en række pakkeløsninger indenfor området Energieffektivisering, og bistår gerne kunderne med forskellige værktøjer til styring og måling af deres energiforbrug, risikohåndtering og markedsoplysninger samt køb og salg af tilhørende energibesparelser til gavn for kunden.