Energirådgivning

Værdifuld viden sparer dig for tid og penge

Som kunde har du adgang til en hel afdeling af energirådgivere. Her står ingeniører og tekniske specialister klar til at hjælpe din virksomhed med at reducere energiomkostningerne.

 

Der er store besparelser at hente hos mange – måske også hos dig

Du er sikkert nysgerrig efter at vide, hvor meget du vil kunne spare på energi i tid og penge. Det kan vi af gode grunde ikke sige noget om endnu. Men hos mange af vores kunder opdager vi betydelige besparelser – især hvis dine daglige rutiner ikke er fastlåst til bestemte tidspunkter.

 

Vi hjælper dig selvfølgelig med at få et overblik over både muligheder og besparelser.

 

Vi hjælper dig også med at opnå besparelser inden for fakturering og fordeling af omkostninger. Vi tilbyder blandt andet samlefakturaer, forbrugsanalyser og energieffektiviseringsrapporter.

 

Du er i fuld kontrol

Leverancen indeholder et energiovervågningssystem (EnergiWeb), der giver dig fuld kontrol over elforbruget. Vores rådgiverteam bistår også med energimærkning af bygninger og tilbyder hjælp til energieffektiviseringer i virksomhedens lokaler.

 

Du kan selv påvirke din elregning. Vi hjælper dig med at forstå den

Elregningen består af en masse poster, der fordeler sig på afgifter til staten og til elleverandøren, gebyrer til forsyningsselskabet og abonnementer og tariffer til det lokale netselskab. Selvom det kan virke uoverskueligt, kan vi glæde dig med, at du selv har mulighed for at påvirke flere af posterne. Vi fortæller gerne mere om hvordan og hjælper dig med at få et overblik over både muligheder og besparelser – og med at forstå din elregning punkt for punkt.

Close

    Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.