-A +A

NORSK ELKRAFT DANMARK A(S INTRODUCERER ET HELT NYT ENERGIOVERVÅGNINGSSYSTEM TIL KUNDER MED TIMEMÅLERE

Energiovervågningssystemet ElkraftOverblik er et af de meste innovative webløsninger som giver vores kunder et regulært ledelsessystem til at optimere og styre deres energiforvaltning. Systemet er perfekt til brug i erhvervslivet, landbrug og ejendomsselskaber eller andre selskaber med mange lokationer og et stort elforbrug.

Systemet er fuld automatisk og designet til brugerens niveau af viden og informationsbehov. ElkraftOverblik hjælper med løbende med at holde fokus energiforbruget og omkostninger år efter år. Et perfekt budget værktøj, som uden de store omkostninger eller indsats fra kundens side kan benyttes i den årlige planlægningsfase, og bidrage med at optimere energieffektiviteten fremover uden en synderlig investering.

ElkraftOverblik giver et komplet overblik over elforbrug, omkostninger og operationelle forhold samt et fuldstændigt billede af virksomhedens CO2-udledning til brug i miljørevisionen. Rapporter kan genereres fra dag efter dag, uge efter uge, måned efter måned, år efter år. Med Norsk Elkraft Danmark A/S som el-leverandør af hele værdikæden - fra måler til at rapporter - sikres kvaliteten og kontinuiteten af data.

Norsk Elkraft Danmark A/S nye energiovervågningssystem kan anvendes på alle hardwareenheder – såvel hjemme på kontoret eller ”on the fly or in the field” med din laptop, tablet computer eller smartphone.

Book din key account manager allerede idag til at komme og fortælle mere om det nye Nordiske Energirådgivningsmodul ElkraftOverblik