Økonomi & Kundeservice

Økonomi & Kundeservice

Et job i skæringspunktet mellem Kundeservice og Økonomi
Er du en selvstændig og serviceorienteret person, så får du gode karrieremuligheder for at videreudvikle dine kompetencer hos Norsk Elkraft Danmark A/S
Kan du se dig selv som bindeled mellem kunder og vores salgsorganisation, ønsker at skabe den optimale kundeoplevelse og yder service med fokus på sund økonomi - så kan du blive vores nye medarbejder i Økonomi & Kundeservice.

Af natur er du udadvendt og trives i servicerollen, hvor der er fokus på kundens behov. Du har gerne erfaring fra branchen men vigtigst er du nysgerrig af natur og formår at holde hovedet koldt i pressede situationer med mange bolde i luften.

Norsk Elkraft Danmark A/S har fokus på vækst og god økonomi. Vi arbejder i et dynamisk miljø og arbejdspladsen består af dygtige og engagerede kollegaer, som du kan blive en del af. Vi arbejder som el-leverandører til mange af Nordens største virksomheder. Vi tilbyder vores kunder en enkel administration, ekspert råd og vi specialiserer os i at minimere virksomheders totale el-omkostninger.

Send en ansøgning samt CV til och@norskelkraft.dk . Såfremt du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Ole Christiansen på 28 94 92 46.