-A +A

Net-tarifferne er den tungeste post på el-regningen.


Pizzeria sparede 50.000 kr. om året

Komponenterne i en el-regning er cirka 80 % net-tarif, (herunder abonnement og afgifter) og cirka 20 % reel el-pris. Nogle ørers forskel i kilowatt-prisen betyder ikke så meget på den samlede regning. En ændring af net-tariffen har derimod stor betydning. Hos Norsk Elkraft Danmark A/S har vi et eksempel med et pizzeria, som betalte 50.000 kr./år for meget i net-tarif, inden de skiftede el-selskab.

Betaler du også for meget?
Man kan nemt tjekke selve kilowatt-prisen, men net-tarifferne er en uoverskuelig jungle, som ingen har mulighed for at gennemskue. Samtidig skifter tarifferne typisk hvert kvartal. 10 ud af 10 regnskabschefer tjekker derfor heller ikke denne del af el-regningen og ved reelt ikke, om virksomheden betaler for meget.


Net-tarifferne er generelt 15 øre for høje
Det er de store monopolselskaber, der bestemmer niveauet for net-tarifferne. Hos Norsk Elkraft Danmark A/S er det vores vurdering, at net-tarifferne generelt er cirka 15 øre for høje herhjemme. Derfor er der brug for aktører som Norsk Elkraft Danmark A/S, der er i markedet for at sikre danske og nordiske virksomheder de laveste elpriser. Du skal i øvrigt vide, at vi er det eneste elselskab i markedet, der tilbyder NetTjek. Benyt dig af chancen NU og lad os give dine net-tariffer et tjek – helt GRATIS. Der kan ligge store besparelser og vente. Send din el-regning per mail til kundeservice@norskelkraft.dk inden 1. september eller kontakt os på telefon +45 69 12 18 90.