Teknisk recurce til Teknik og Portefølge -- Beskrivelse

Med ambitionen om at bidrage til den fortsatte udvikling i branchen søger vi en engageret og kompetent ny kollega med stor indsigt i det tekniske område.

Hvem er vi?
Norsk Elkraft Danmark A/S er en veletableret virksomhed på det danske el-marked, og er en del af Elkraft AS. Elkraft AS er et norskejet selskab med kontorer i Norge, Finland, Sverige og Danmark, som leverer el til nordiske virksomheder. Med os som el- leverandør og samarbejdspartner opnår nordiske virksomheder de lavest mulige totale el-omkostninger og den enkleste administration. Vi har speciale i virksomheder med mange leveranceadresser eksempelvis butikskæder, eller virksomheder med mange lokalkontorer. Virksomheden beskæftiger godt 100 ansatte hvoraf 19 medarbejdere er fra Danmark, hvor vi har et kontor i Søborg og et i Vejle.

Vi har kontinuerligt fokus på udvikling samt vækst, og oplever heldigvis stor efterspørgsel på vores services. Derfor søger vi en dygtig og erfaren kollega med stor teknisk indsigt, der med udgangspunkt i en nyoprettet stilling, får muligheden for at skabe databaserede banebrydende tekniske løsninger og arbejde i et afvekslende miljø med spændende og varierede arbejdsopgaver.

Du skal brænde for at bidrage til den fortsatte vækst og udvikling til gavn for både eksisterende og kommende kunder.

I Norsk Elkraft Danmark A/S får du en afvekslende hverdag, hvor du kommer til at arbejde med både mennesker, teknik og tal. Du får en stor kontaktflade både internt og eksternt, og ikke mindst bliver du en del af en velfungerende arbejdsplads, hvor både faglighed og samarbejde er i højsædet. Du vil blive en del af et team, der blandt andet arbejder med:
• Kundetilpassede faktureringsrapporter
• Webbaserede energiovervågningssystemer
• Energirapporter med analyser af kundens forbrug og nettariffer
• Udarbejdelsen af de lovpligtige Energisyn
Vi forestiller os, at du overtager ansvaret på de 2 sidstnævnte områder, men derudover også vil bidrage til arbejdet indenfor teamets andre ansvarsområder, herunder:
• Spotte markedstrends og omsætte dem til konkrete muligheder
• Arbejde med ide-generering og konceptudvikling i virksomheden
• Sørge for at eksisterende produkter holdes opdaterede, markedsrelevante og indtjenende

Hvem er du?
Du er en nysgerrig ildsjæl med en teknisk uddannelse, maskinmester, maskiningeniør eller lignende, og har fokus på detaljerne i dine arbejdsopgaver. Du har fokus på resultater og er dygtig til at skabe nye og langvarige relationer med vores kunder. Du skal kunne kombinere din tekniske forståelse med en god forretningsforståelse.

• Har minimum 3 års relevant erhvervserfaring
• Har gode præsentations- og kommunikationsevner
• Evner at konkretisere ideer i praktiske produkter og services, der giver værdi for vores kunder
Derudover tillader vi os at betragte det som en selvfølge, at du er en rutineret bruger af MS Office-pakken og er god til at sætte dig ind i nye IT-systemer.

Du tilbydes
En spændende og udfordrende stilling i et dynamisk miljø, på en arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer.
• Ansættelse i en vækstvirksomhed med god økonomi
• God plads til personlig udvikling og mulighed for at præge virksomhedens udviklingen
• En konkurrencedygtig lønpakke - dertil kommer attraktive benefits.
Derudover har Norsk Elkraft Danmark A/S flere medarbejdergoder som sundhedsforsikring, frugtordning og fælles sociale aktiviteter. Dit arbejdssted vil være på vores hovedkontor, Turbinevej 13, 2860 Søborg, men din arbejdsuge vil også byde på besøg ved kunder og samarbejdspartnere.

Har du spørgsmål til stillingen eller Norsk Elkraft Danmark A/S som arbejdsplads er du velkommen til at kontakte markedschef Mikko L. Pedersen på mail mlp@norskelkraft.dk eller telefon 28 87 15 51. Du har også mulighed for at læse mere om os som virksomhed på norskelkraft.dk. Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning samt CV på mail mlp@norskelkraft.dk.