Om os

I mere end 30 år har Elkraft koncernen hjulpet nordiske virksomheder med at spare tid og penge på strøm

Er du også interesseret i at reducere virksomhedens omkostninger til strøm? Vi kan hjælpe dig med at opnå besparelser – både i forbruget og på selve prisen. Vores erfaring med at levere el til erhvervsmarkedet går mere end 30 år tilbage.

 

Hos os får du rådgivning om energibesparelser og grøn energi som fx:

  • Hvilke produkter og løsninger der bedst modsvarer dine behov.
  • Hvordan du gennem måleropsætning og tarifovervågning kan reducere omkostninger til energi.
  • Hvorfor bæredygtighed og miljø danner grundlaget for vores ydelser.
  • Hvordan vi bistår dig og virksomheden med EnergiSyn og udfører EnergiTjek af dine bygninger og målepunkter.
  • Hvordan du kan knytte CO2-neutrale oprindelsesgarantier til leverancen og sikre, at dit elforbrug kommer fra vedvarende energikilder.

 

Vi tilbyder samlefakturaer på el og netafgifter, så du er sikret lave omkostninger og minimal administration. Vores mål er helt enkelt at være Nordens bedste elleverandør og din forlængede arm på et komplekst marked.

 

Drevet af nysgerrigheden efter en smartere fremtid

Elkraft AS blev etableret i 1992 og er i dag en nordisk elleverandør med 130 ansatte og salgskontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selvom vi er store inden for el, er det en anden energi, der har udviklet os til, hvad vi er i dag: Vi er drevet af en ægte nysgerrighed og interesse for, hvordan vi kan bruge og styre el smartere. Derfor ser vi el og energibesparelser i et større billede af hele strømforsyningen og ikke kun selve prisen.

 

Strøm skal være enkelt for os alle sammen

For dig som kunde betyder det, at du ikke kun kan se frem til at spare strøm og penge, men også vinde værdifuld tid ved, at vi løser dine behov gennem enkelthed og gennemsigtighed.

 

 

 

Close

    Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.