SATS Group

“Samarbeidet med Elkraft har givet os mere tid til at fokusere på kjerneforretning. Det har givet os bedre overblik samt omkostningskontrol. Den tekniske afdeling har hjulpet os med at rette op på fejl og finde besparelser ved sænkning af forbruget på flere af vores centre.”

SATS Group er Nordens ledende træningscenter og består af SATS, ELIXIA, Fresh Fitness og HiYoga. Da vi skulle vælge leverandør var kontrol, overblik, opfølgning og konkurrencedygtig pris vigtige kriterier. SATS Group har 250 centre i Norge, Sverige, Danmark og Finland med ca. 700.000 medlemmer. Vi arbejder efter visjonen om «GØR MENNESKER SUNDERE OG GLADERE». Det er vigtigt at have en fælles leverandør, som kan tilbyde mange tjenester til en konkurrencedygtig pris, og som hjælper os på en sådan måde, at vi kan fokusere på vores kjernevirksomhed.

Samarbeidet med Elkraft har været præget af proaktivitet og åbenhed for at finde løsninger, som er gode for os som kunde. Samarbejdet har skabt mere overblik og givet os bedre kontrol ved implementering af nye afdelinger, bidraget til en bedre budgetproces og ført til reducerede omkostninger. Forbrugs opfølgningen (EOS) har været nyttig, og vi har fået hjælp med opretting af fejl, samt korrekt måling og fordeling af forbrug der hvor vi lejer dele af bygningen. Vi har en tæt dialog med Elkraft, og samarbejdet har fungeret meget fint i mange år.

Close

    Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.