Solenergi og batteriløsninger

Til dig, der tænker miljøvenligt og bæredygtigt

Klimaet her i Danmark har sammen med den teknologisk udvikling betydet, at flere og flere virksomheder undersøger mulighederne for at installere solcelleanlæg på taget af bygningerne.

Energi fra solceller er en miljøvenlig og bæredygtig energikilde, som er tilgængelig for alle. Vi kan hjælpe dig og virksomheden med løsninger inden for egenproduktion og handel.

 

Kan du producere din egen strøm, vil du kunne reducere energiomkostningerne til investeringen for hver eneste kWh, du selv skaber. Strømmen vil ovenikøbet være uden eller minimalt CO2-udslip, da den kun transporteres over små afstande, før den bliver brugt. Producerer anlægget mere strøm, end der er brug for, kan du sælge den på elmarkedet. Eller endnu bedre: Gemme den via batteriløsninger så du undgår dyre priser i markedet.

 

Mange overvejelser – vi hjælper dig gerne videre

Der er mange overvejelser at gøre, når du planlægger et solcelleanlæg. Placeringen, størrelsen og udformningen kan påvirke produktionen både positivt og negativt. Heldigvis har vi erfaringen og kompetencerne til at rådgive dig om hele processen fra tanke til installation.

 

Ring på 69 12 18 90 og få en uforpligtende snak med os om dine muligheder.

Close

    Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.