Referencer

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan vi er som din nye leverandør?

Det kan du få en idé om her, hvor vi har samlet erfaringerne fra nogle af vores nuværende kunder på det nordiske marked. Vil du vide mere om, hvordan vi hjælper dig med at reducere virksomhedens elforbrug og bidrager til grøn omstilling? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 69 12 18 90. Vi svarer med et smil.

Dagrofa

“Retail handler ikke mindst om data- og forbrugerindsigt. Vores samarbejde med ELKRAFT handler på mange måder om det samme - nemlig om at få den data og indsigt, der er nødvendig for at navigere energimarkederne”

Udtagelse fra: Jesper T Lok som er Bestyrelsesformand i Dagrofa Og Tomas Pietrangeli som er Koncernchef i Dagrofa

SATS Group

“Samarbeidet med Elkraft har givet os mere tid til at fokusere på kjerneforretning. Det har givet os bedre overblik samt omkostningskontrol. Den tekniske afdeling har hjulpet os med at rette op på fejl og finde besparelser ved sænkning af forbruget på flere af vores centre.”

SATS Group er Nordens ledende træningscenter og består af SATS, ELIXIA, Fresh Fitness og HiYoga. Da vi skulle vælge leverandør var kontrol, overblik, opfølgning og konkurrencedygtig pris vigtige kriterier. SATS Group har 250 centre i Norge, Sverige, Danmark og Finland med ca. 700.000 medlemmer. Vi arbejder efter visjonen om «GØR MENNESKER SUNDERE OG GLADERE». Det er vigtigt at have en fælles leverandør, som kan tilbyde mange tjenester til en konkurrencedygtig pris, og som hjælper os på en sådan måde, at vi kan fokusere på vores kjernevirksomhed.

ONEPARK AS

"Vi er veldig fornøyd med samarbeidet, og har fått bra oppfølging underveis. Resultater vi har oppnådd så langt ser lovende ut med tanke på å redusere strømkostnader."

ONEPARK AS er ledende aktør innen parkering i Norge. Kriterier som var viktig for oss da vi valgte strømleverandør var å få en totalleverandør med konkurransedyktige vilkår.

Allkopi Netprint

"Deres teknikere klarte å finne ut at strømmåleren på en av våre lokasjoner inkluderte forbruk som ikke var relatert til våre lokaler. Det førte til at vi fikk refundert et betydelig beløp i feilbetalt strøm over lang tid."

Allkopi Netprint er fremoverlent moderne trykkeri og mediehus som leverer ditt uttrykk på alle nye og tradisjonelle flater. Vi er en storforbruker av strøm i vår produksjon, men hadde liten forståelse av prissetting og hvor vi kunne optimalisere forbruk for å få lavere kostnader.

Close

    Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.