Få en god strømaftale

Slip for fordyrende mellemled

Når du laver en aftale med Norsk Elkraft, får du målrettet hjælp til energibesparelser og lavere administrationsomkostninger. Hos os er der ingen fordyrende mellemled i leverancen af strøm.

 

Aftalen bliver udformet med udgangspunkt i dine ønsker efter en personlig behovsafdækning. Så fra starten er der fuld gennemsigtighed til fordele og egenskaber. Din personlige kontakt sørger for at kvalitetssikre de målere, der indgår i aftalen – og vurderer måler for måler mulighederne for at sænke netafgifterne.

 

Hver måned får du en rapport over elforbruget, og vi sørger løbende for at orientere dig om energibesparende tiltag og måder at optimere forbruget på.

Flexpris

Du ønsker den fleksibilitet, som virksomheden opnår ved at kombinere faste køb på månedsbasis og kvartaler med spotprisen. Samlet set er der tale om en stabil løsning.

Fastpris

Du foretrækker sikkerhed i forhold til virksomhedens energiomkostninger

Spotpris

Du følger spotmarkedet og den løbende prisudvikling. Løsningen til virksomheder, der kan leve med meget store udsving i strømprisen.

Portefølje Forvaltning

Du ønsker at samle strømforbruget i en portefølje, som kan bestå af faste køb efter aftale med dig i kombination med spotprisen. På den måde reducerer du risikoen for store prisudsving.

Close

    Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.